ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - Ενημέρωση για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων

 

Yπεύθυνος επεξεργασίας:

 Η εταιρεία με την επωνυμία «Γ.ΝΤΟΥΠΗΣ- Γ.ΠΑΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕ» και το διακριτικό τίτλο ENTRUST, η οποία εδρεύει στην Μεταμόρφωση Αττικής (Πάρνηθος 55, Μεταμόρφωση, Αττική, ΤΚ 144 52), με αριθμό καταχώρησης ΓΕΜΗ 124952201000, ΑΦΜ 800483959, Δ.Ο.Υ Ν.ΙΩΝΙΑΣ, Τηλ.: 210 28 43 464, E-mail: info@entrustgroup.gr   (εφεξής η  «Εταιρεία» ή «εμείς» ή «μας»), καθορίζει και γνωστοποιεί τους όρους με τους οποίους, λειτουργώντας όπως ο νόμος ορίζει ως «Υπεύθυνος Επεξεργασίας», συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα σας, τα οποία αυτή συλλέγει όταν επισκέπτεστε, εγγράφεστε ή χρησιμοποιείτε τον δικτυακό τόπο της (εφεξής οι «Δικτυακός Τόπος»).

Ο παρόν δικτυακός τόπος www.chill-out.gr  αφορά στο διμηνιαίο φοιτητικό CHILL OUT που εκδίδεται από την εταιρεία «Γ.ΝΤΟΥΠΗΣ- Γ.ΠΑΡΗΓΟΡΑΚΗΣ ΟΕ».

Η παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας περιγράφει επίσης τον τρόπο χρήσης, κοινοποίησης και προστασίας των προσωπικών δεδομένων σας, τις επιλογές που διαθέτετε αναφορικά με τα προσωπικά δεδομένα σας, καθώς και πώς μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας. Η παρούσα Πολιτική Προστασίας είναι σύμφωνη με τους όρους που απορρέουν από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 679/2016 και κάθε άλλη σχετική εφαρμοστέα νομοθεσία.

Για απορίες σας σχετικά με την παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας, αλλά και κάθε ζήτημα σχετικό με την επεξεργασία των Δεδομένων σας και την άσκηση των δικαιωμάτων σας, μπορείτε να απευθύνεστε στη δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) dpo@entrustgroup.gr.

 

Αρμόδια Αρχή για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων:

Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα

(Κηφισίας 1-3,Τ.Κ.11523, Αθήνα, τηλ. 210 6475600, Fax: 210 6475628, email: contact@dpa.gr).

 

Τι είναι τα Προσωπικά Δεδομένα;

Ο όρος «προσωπικά δεδομένα» αναφέρεται σε κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»)· το ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο είναι εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα του εν λόγω φυσικού προσώπου.

Τι είναι η  Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων;

Κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώριση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή ή μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, κοινολόγηση με διαβίβαση, διάδοση ή κάθε άλλη μορφή διάθεσης, συσχέτιση ή συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή ή καταστροφή.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα σας συλλέγουμε;

Φροντίζουμε να συλλέγουμε μόνο τα απολύτως απαραίτητα Προσωπικά Δεδομένα σας, τα οποία είναι κατάλληλα και σαφή για τον σκοπό που προορίζονται, όπως:

-Για να διευκολύνουμε την περιήγησή σας, συλλέγουμε πληροφορίες σχετικές με τα προσωπικά δεδομένα, τη συμπεριφορά πλοήγησής σας, όπως:           η Χώρα, οι σελίδες του δικτυακού μας τόπου που επισκεφθήκατε, η Διεύθυνση IP, ο τρόπος με τον οποίον έχετε εισέλθει, το σημείο από όπου φεύγετε, το είδος της συσκευής με την οποία πλοηγήστε.

-Δεδομένα που μας παρέχετε όταν κάνετε εγγραφή στη mailing list, όπως ονοματεπώνυμο και διεύθυνση email.

-Δεδομένα που μας παρέχετε όταν εκδηλώσετε την επιθυμία σας να γίνετε συντάκτης του περιοδικού.

-Στοιχεία επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας μας.

-Πληροφορίες που συλλέγονται από τη χρήση cookies στο πρόγραμμα περιήγησής σας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης των cookies εδώ.

-Το όνομα χρήστη του κοινωνικού μέσου δικτύωσής σας, εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω αυτών των καναλιών, για να μας βοηθήσετε να απαντήσουμε στα σχόλια, τις ερωτήσεις ή τα σχόλιά σας.

-Δεδομένα σύνδεσης, γεωγραφικής θέσης και περιήγησης στο Διαδίκτυο (εάν για παράδειγμα επικοινωνείτε μαζί μας από το κινητό σας)

 

Για ποιο σκοπό επεξεργαζόμαστε τα Προσωπικά Δεδομένα σας;

Για να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του δικτυακού μας τόπου: Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να σας παρέχουμε την πρόσβαση (όπως η διεύθυνση ΙΡ σας) και τα χρησιμοποιούμε, ώστε να διασφαλίσουμε την ασφάλεια του διαδικτυακού μας τόπου. Ειδικότερα: Κατά την είσοδο στον ιστότοπό μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε και χωρίς δική σας ενέργεια στον διαμετακομιστή του ιστότοπου μας:

-η διεύθυνση IP της συσκευής σας,

-η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,

-το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,

-η ιστοσελίδα/εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),

-ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (Access provider)

Τα ως άνω δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file) για τους σκοπούς ορθής δημιουργίας σύνδεσης, άνετης χρήσης του δικτυακού τόπου μας.

Εφόσον έχετε συναινέσει στον «γεωεντοπισμό» στον φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, θα χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία αυτή για να μπορούμε να σας παρέχουμε εξατομικευμένες υπηρεσίες που αφορούν την τρέχουσα θέση σας (δεδομένα τοποθεσίας σας)  εν σχέσει αποκλειστικά και μόνο με την τοποθεσία των γραφείων μας.

Για την Επικοινωνία: Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας στον ιστότοπό μας ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και δηλώνετε την επιθυμία σας να γίνετε συντάκτης του περιοδικού λαμβάνουμε επίσης προσωπικά δεδομένα από εσάς, όπως ονοματεπώνυμο, e-mail. Έχετε τη δυνατότητα να μας στείλετε το μήνυμά σας και σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε την αποστολή αντιγράφου στο δικό σας email. Δεν χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για διαφημιστικούς σκοπούς ούτε τα μοιραζόμαστε  χωρίς τη συναίνεση σας.

Για σκοπούς μάρκετινγκ και την αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter): Με τη συγκατάθεσή σας, θα χρησιμοποιήσουμε τα Προσωπικά σας Δεδομένα, τις προτιμήσεις και τα στοιχεία των συναλλαγών σας για να σας ενημερώνουμε για τις υπηρεσίες μας. Φυσικά έχετε τη δυνατότητα να ανακαλέσετε τη συγκατάθεση αυτή οποιαδήποτε στιγμή.

Χρησιμοποιούμε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (email) για να σας αποστείλουμε το ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) και για να βεβαιώσουμε ότι αυτό δεν καταλήγει στο φάκελο ανεπιθύμητης αλληλογραφίας σας (spam). Με την καταχώρηση του email σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μας έχετε δώσει συγκατάθεση για την αποστολή του συγκεκριμένου newsletter. Η δήλωση συγκατάθεσής σας θα τηρείται για όσο χρόνο λαμβάνετε το newsletter και πάντως, όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή της αποστολής του. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ακολουθώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

Πέρα από την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε εσάς, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση ενδέχεται να υποστεί επεξεργασία ώστε να μην «εγκλωβιστεί» το ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) σε φίλτρα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spam).

Για την Ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας για τη βελτίωση των υπηρεσιών που σας παρέχουμε: Εάν εισέλθετε στο δικτυακό μας τόπο, σας ενημερώνουμε ότι θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα περιήγησής σας για σκοπούς ανάλυσης και στατιστικούς σκοπούς, δηλαδή για να κατανοήσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες αλληλεπιδρούν με το δικτυακό μας τόπο.

Σας γνωρίζουμε τέλος ότι η επεξεργασία των Δεδομένων σας διεξάγεται είτε από το ειδικά εξουσιοδοτημένο προσωπικό της Εταιρείας, είτε μέσω συστημάτων πληροφορικής και ηλεκτρονικών συσκευών από εμάς και κατ’ εξαίρεση από τρίτους, οι οποίοι, έχοντας δεσμευτεί συμβατικά για την τήρηση εμπιστευτικότητας και την προστασία των Δεδομένων σας διεξάγουν εργασίες που είναι απαραίτητες για την επίτευξη των σκοπών που συνδέονται αυστηρά με τη χρήση του δικτυακού μας τόπου, τις υπηρεσίες του και την πώληση προϊόντων μέσω αυτού.

 

 Ποια είναι η νόμιμη βάση επεξεργασίας των Δεδομένων σας από την Εταιρία;

Η νομοθεσία για την προστασία των δεδομένων που καθορίζει διάφορους λόγους για τους οποίους μια εταιρεία μπορεί να συλλέξει και να επεξεργαστεί τα προσωπικά σας δεδομένα:

1.Νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης σας  IP αποτελεί το άρθρο 6, παράγραφος 1, στοιχείο στ) του Κανονισμού ΕΕ 2016/679, ήτοι το έννομο συμφέρον μας για την ασφάλεια του διαδικτυακού μας τόπου. Επιπλέον και η συγκατάθεσή σας να σας παρέχουμε την πρόσβαση που ζητήσατε με την είσοδό σας και την πλοήγησή σας. Για λόγους ασφαλείας, ενδέχεται να επεξεργαστούμε προσωπικά δεδομένα (διευθύνσεις ΙΡ) στον διαδικτυακό μας τόπο.

2. Η συγκατάθεσή σας για να γίνετε συντάκτης του περιοδικού μας, η αποστολή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας και τo έννομo συμφέρον μας να μην καταχωρηθούμε ως αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spamers). To ζωτικό σας συμφέρον να δώσουμε τα στοιχεία σας στον αρμόδιο διακομιστή για την αποστολή του newsletter. Για να μην καταχωρηθούμε ως αποστολείς ανεπιθύμητης αλληλογραφίας (spamers) ενδέχεται να αποκλείσουμε ορισμένες ηλεκτρονικές διευθύνσεις αλληλογραφίας που ο πάροχός μας έχει χαρακτηρίσει ως προβληματικές.

Κατά τη συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων, θα σας ενημερώνουμε πάντα ποια δεδομένα είναι απαραίτητα σε σχέση με μια συγκεκριμένη υπηρεσία. Νομιμοποιούμαστε να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς μάρκετινγκ λόγω της συγκατάθεσης που μας δίνετε π.χ. όταν αποδέχεσθε να λαμβάνετε εξατομικευμένες πληροφορίες μέσω διάφορων μέσων, όταν μας εξουσιοδοτείτε να αποστέλλουμε ειδοποιήσεις push στην κινητή συσκευή σας, ή όταν αποδεχθείτε τους νομικούς όρους και προϋποθέσεις προκειμένου να συμμετάσχετε σε μια προωθητική ενέργεια ή για να δημοσιεύσουμε τις φωτογραφίες σας στον δικτυακό μας τόπο ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσής μας.

3.Το έννομο συμφέρον μας: Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, συλλέγουμε τα Δεδομένα σας με τρόπο που εύλογα αναμένεται ως μέρος της λειτουργίας της επιχείρησής μας και που δεν επηρεάζει ουσιαστικά τα δικαιώματά σας, την ελευθερία ή τα συμφέροντά σας. Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να ανταποκριθούμε στα αιτήματα ή τα ερωτήματα που εγείρονται από εσάς μέσω των διαφόρων υφιστάμενων διαύλων επικοινωνίας. Κατανοούμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς, στο μέτρο που μας επιτρέπει να σας βοηθήσουμε επαρκώς και να απαντήσουμε στα ερωτήματα που εγείρετε. Θεωρούμε ότι έχουμε νόμιμο συμφέρον να αναλύσουμε τη χρηστικότητα του δικτυακού μας τόπου και το βαθμό ικανοποίησης των χρηστών, καθώς καταλαβαίνουμε ότι η επεξεργασία αυτών των δεδομένων είναι επίσης επωφελής για εσάς επειδή ο σκοπός της είναι να βελτιωθεί η εμπειρία των χρηστών και να προσφέρει υπηρεσία υψηλότερης ποιότητας

 

 Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τα Δεδομένα σας;

Διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας όσο χρειάζεται για να εκπληρώσουμε τους σκοπούς που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας (εκτός αν απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία μεγαλύτερη περίοδος διατήρησης). Ειδικότερα:

Για σκοπούς επικοινωνίας: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας όταν μας στέλνετε ένα σχέδιο κειμένου για να γίνετε συντάκτης του περιοδικού. Αν δεν κριθεί το κείμενο σας από τη συντακτική ομάδα ως δημοσιεύσιμο θα διαγράψουμε αμέσως τα δεδομένα σας, ονοματεπώνυμο και διεύθυνση e-mail.  

Για την ανάλυση χρηστικότητας και ποιότητας: Θα επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά τη διάρκεια της περιόδου κατά την οποία θα προβούμε σε μια ενέργεια ή σε μια συγκεκριμένη έρευνα ποιότητας ή μέχρι να ανωνυμοποιήσουμε τα δεδομένα περιήγησής σας.

Ανεξάρτητα από το πώς επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας κατά το χρονικό διάστημα που είναι απολύτως απαραίτητο για την επίτευξη του αντίστοιχου σκοπού, θα τα διατηρούμε στη συνέχεια δεόντως αποθηκευμένα και προστατευμένα για το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα μπορούσαν να προκύψει ευθύνη από την επεξεργασία, σύμφωνα με την εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία. Μόλις παρέλθει ο χρόνος παραγραφής για κάθε αξίωση θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των προσωπικών δεδομένων.

 

Ποιοι είναι οι αποδέκτες των Δεδομένων σας ;

Πρόσβαση στα Δεδομένα σας έχει το απολύτως απαραίτητο προσωπικό της Εταιρείας μας, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας και οι συνεργαζόμενες με εμάς επιχειρήσεις ή τρίτοι πάροχοι υπηρεσιών, οι οποίες επεξεργάζονται τα Δεδομένα σας ως Εκτελούντες την Επεξεργασία για λογαριασμό μας και σύμφωνα με τις εντολές μας.

Πώς κοινοποιούνται τα Δεδομένα σας;

Κοινοποίηση Δεδομένων από την Εταιρία μας: Κάνουμε κοινή χρήση των Δεδομένων σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών που επεξεργάζονται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό μας, όπως ενδεικτικά για τη φιλοξενία, διαχείριση και συντήρηση των δεδομένων μας, διανομή email, έρευνα και ανάλυση, διαχείριση προωθητικών ενεργειών, καθώς και διαχείριση ορισμένων υπηρεσιών και στοιχείων. Όταν χρησιμοποιούμε τρίτους παρόχους υπηρεσιών συνάπτουμε συμφωνίες που τους δεσμεύουν να εφαρμόζουν κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.

Επίσης στο βαθμό που απαιτείται ενδέχεται να κοινοποιήσουμε Δεδομένα σας σε άλλους τρίτους φορείς, είτε για συμμόρφωση μετά από αίτημα αρχής της Ελληνικής Δημοκρατίας, δικαστική απόφαση ή ισχύοντα νόμο, είτε για αποτροπή παράνομων χρήσεων του δικτυακού μας τόπου και παραβιάσεων των Όρων Χρήσης και των πολιτικών μας, είτε για δική μας προστασία από αξιώσεις τρίτων είτε για να συμβάλλουμε στην αποτροπή ή έρευνα περιπτώσεων απάτης (π.χ. παραχάραξη) ή ακόμη και σε άλλους τρίτους στους οποίους εσείς οι ίδιοι έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας.

Κοινοποίηση Δεδομένων από εσάς: Όταν χρησιμοποιείτε ορισμένα στοιχεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης που έχουμε δημιουργήσει, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα δημόσιο προφίλ το οποίο να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως όνομα χρήστη, εικόνα προφίλ και πόλη.  Μπορείτε επίσης να κάνετε κοινή χρήση περιεχομένου με τους φίλους σας ή το ευρύ κοινό, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών για την αλληλεπίδρασή σας με εμάς.  Σας ενθαρρύνουμε να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία που σας παρέχουμε για τη διαχείριση της κοινής χρήσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Εταιρείας με σκοπό τον έλεγχο των πληροφοριών που καθιστάτε διαθέσιμες μέσω των στοιχείων μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας.

 

Ποια η πολιτική που εφαρμόζουμε με τους τρίτους Εκτελούντες την Επεξεργασία των Δεδομένων σας:

Παρέχουμε μόνο τις πληροφορίες που χρειάζονται για την εκτέλεση των συγκεκριμένων υπηρεσιών τους. Οι εν λόγω τρίτοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν τα Δεδομένα σας μόνο για τους ακριβείς σκοπούς που καθορίζουμε στη σύμβασή μας μαζί τους. Συνεργαζόμαστε στενά μαζί τους για να διασφαλίσουμε ότι το απόρρητό σας είναι σεβαστό και προστατεύεται ανά πάσα στιγμή. Αν σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες τους, οποιαδήποτε από τα δεδομένα που κατέχουν  θα διαγραφούν ή θα καταστούν ανώνυμα.

 Οι Εκτελούντες την επεξεργασία για λογαριασμό μας έχουν συμφωνήσει και δεσμευτεί συμβατικά με μαζί μας: να τηρούν εχεμύθεια, να μη στέλνουν σε τρίτους Δεδομένα σας χωρίς την άδεια μας,

να λαμβάνουν κατάλληλα μέτρα ασφάλειας, να συμμορφώνονται με το νομικό πλαίσιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και ιδίως τον Κανονισμό ΕΕ /2016979/2016.

Μεταφορά Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε (ή επεξεργαζόμαστε) στο δικτυακό μας τόπο θα αποθηκεύονται εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, μερικοί από τους παραλήπτες των Δεδομένων με τους οποίους η Εταιρεία μοιράζεται τα Προσωπικά Δεδομένα σας μπορεί να βρίσκονται σε άλλες χώρες εκτός από αυτήν στην οποία πραγματοποιήθηκε η αρχική συλλογή των Προσωπικών Δεδομένων σας. Η νομοθεσία στις εν λόγω χώρες μπορεί να μην παρέχει το ίδιο επίπεδο προστασίας δεδομένων σε σύγκριση με τη χώρα που παρείχε αρχικά τα Προσωπικά Δεδομένα σας. Εντούτοις, όταν μεταφέρουμε τα Προσωπικά Δεδομένα σας σε παραλήπτες σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε τα Προσωπικά δεδομένα σας όπως περιγράφεται στην παρούσα Πολιτική Ιδιωτικότητας και σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Οργανωτικά και τεχνικά μέτρα ασφάλειας

Λαμβάνουμε όλα τα κατάλληλα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα για την ασφάλεια και την προστασία των Δεδομένων σας από κάθε μορφής τυχαία ή αθέμιτη επεξεργασία. Χρησιμοποιούμε τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια, παρακαλούμε στείλτε email στην ομάδα Εξυπηρέτησης Πελατών μας στο info@chill-out.gr .

Τα εν λόγω μέτρα επανεξετάζονται και τροποποιούνται όταν κρίνεται απαραίτητο.

Έχετε δικαιώματα όταν επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας:

Ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, έχετε τα ακόλουθα δικαιώματα:

Δικαίωμα πρόσβασης στα Προσωπικά σας Δεδομένα:. Έχετε το δικαίωμα να ενημερωθείτε από εμάς εάν επεξεργαζόμαστε Δεδομένα σας και να ζητήσετε να ενημερωθείτε για τον σκοπό της επεξεργασίας, το είδος των Δεδομένων σας που τηρούμε, σε ποιους τα δίνουμε, πόσο διάστημα τα αποθηκεύουμε, αν γίνεται αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, αλλά και για τα λοιπά δικαιώματα σας, όπως διόρθωσης, διαγραφής δεδομένων, περιορισμού της επεξεργασίας και υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Δικαίωμα διόρθωσης ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα: Αν διαπιστώσετε ότι υφίσταται λάθος στα Δεδομένα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε αίτηση για να τα διορθώσουμε (π.χ. διόρθωση ονόματος ή ενημέρωση αλλαγής διεύθυνσης).

Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη: Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα σας αν δεν είναι απαραίτητα πλέον για τους ως άνω αναφερόμενους σκοπούς επεξεργασίας ή επιθυμείτε να ανακαλέσετε τη ή σας στην περίπτωση που αυτή είναι η μόνη νόμιμη βάση.

Δικαίωμα φορητότητας των Δεδομένων σας: Μπορείτε να μας ζητήσετε να λάβετε σε αναγνώσιμη μορφή τα Δεδομένα που έχετε παράσχει ή να μας ζητήσετε να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας: Μπορείτε να μας ζητήσετε να περιορίσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση των αντιρρήσεών σας ως προς την επεξεργασία ή να μας ζητήσετε να αναστείλουμε προσωρινά την επεξεργασία των δεδομένων ή να τα διατηρήσουμε πέρα από τον απαιτούμενο χρόνο όταν τα χρειάζεστε.

Δικαίωμα εναντίωσης και ανάκλησης συγκατάθεσης στην επεξεργασία των Δεδομένων σας: Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των Δεδομένων σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των Δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματός σας. Εάν έχετε δηλώσει τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, επεξεργασία και χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα, μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή με μελλοντική ισχύ είτε επιλέγοντας να μη λαμβάνετε Επικοινωνίες Marketing (αλλάζοντας τις εγγραφές email και sms πατώντας το link διαγραφή ή ακολουθώντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται στο μήνυμα) είτε εναλλακτικά μπορείτε να επικοινωνήσετε μας.

 

Πώς θα ασκήσετε τα δικαιώματα σας;

Για να ασκήσετε τα δικαιώματα σας μπορείτε να μας υποβάλλετε σχετικό αίτημα στην ηλεκτρονική διεύθυνσή dpo@entrustgroup.gr υποβάλλοντας την Αίτηση Άσκηση Δικαιώματος που θα βρείτε εδώ . Εμείς θα το εξετάσουμε και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Αν όμως επιθυμείτε τη διόρθωση των Δεδομένων σας στο λογαριασμό χρήστη σας, μπορείτε να συνδεθείτε σε αυτόν και να πραγματοποιήσετε οιανδήποτε διόρθωση/ μεταβολή χωρίς να απαιτείται η υποβολή Αιτήματος.

Αν επιθυμείτε την ανάκληση της συγκατάθεσης σας για αποστολή ενημερωτικού δελτίου (newsletter) μπορείτε να την πραγματοποιείτε με την επιλογή του συνδέσμου «Για διαγραφή από τη «λίστα αποστολής newsletter» κάντε κλικ εδώ» που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter. Αν επιθυμείτε να μην λαμβάνετε web push notifications από την Εταιρία μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή από τη ρύθμιση περιήγησης (browser) σας.

Για να προστατεύσουμε την εμπιστευτικότητα των πληροφοριών σας, θα σας ζητήσουμε να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας πριν υποβάλετε οποιοδήποτε αίτημα. Εάν έχετε εξουσιοδοτήσει ένα τρίτο μέρος να υποβάλει αίτημα εκ μέρους σας, θα του ζητήσουμε να αποδείξει ότι έχει την άδειά σας να ενεργήσει για αυτό το σκοπό.

Απαντάμε στο αίτημα σας δωρεάν χωρίς καθυστέρηση, και σε κάθε περίπτωση εντός (1) ενός μηνός από τότε που θα  το λάβουμε το αίτημά σας. Αν, όμως, το Αίτημά σας είναι πολύπλοκο ή υπάρχει μεγάλος αριθμός Αιτημάτων σας, θα σας ενημερώσουμε εντός του μήνα αν χρειαστεί να λάβουμε παράταση άλλων (2) δύο μηνών εντός των οποίων θα σας απαντήσουμε.

Έχετε το δικαίωμα να προσφύγετε στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ταχυδρομική δ/νση Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23, Αθήνα, τηλ. 210. 6475600, δ/νση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) contact@dpa.gr), αν θεωρείτε ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων σας παραβιάζει το ισχύον εθνικό και κανονιστικό πλαίσιο δίκαιο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Για την αρμοδιότητα της Αρχής και τον τρόπο υποβολής καταγγελίας, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της  http://www.dpa.gr (   Τα δικαιώματά μου  Υποβολή καταγγελίας), όπου υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες.

Εφαρμοστέο Δίκαιο είναι το Ελληνικό Δίκαιο, όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Προσωπικών Δεδομένων 2016/679/ΕΕ, και εν γένει το ισχύον εθνικό και ευρωπαϊκό νομοθετικό και κανονιστικό πλαίσιο για την προστασία προσωπικών δεδομένων.

 

Τροποποιήσεις-αλλαγές στην παρούσα Πολιτική

Σας ενθαρρύνουμε να διαβάζετε, ανά τακτά διαστήματα, την παρούσα Πολιτική για να γνωρίζετε πώς προστατεύονται τα Δεδομένα σας. Ενδέχεται να τροποποιήσουμε τις πληροφορίες που περιέχονται στην παρούσα Πολιτική όταν το κρίνουμε απαραίτητο. Σε κάθε περίπτωση, σας προτείνουμε να ελέγχετε κατά καιρούς την παρούσα Πολιτική  καθώς ενδέχεται να πραγματοποιήσουμε μικρές αλλαγές ή να καθιερώσουμε κάποια διαδραστική βελτίωση, εκμεταλλευόμενοι τη δυνατότητα της τεχνολογίας.

Τελευταία ενημέρωση, Σεπτέμβριος 2018